SUOSITUKSIA

Pauliina
“Hannen valmennuksessa minun oli hyvä olla. Sain kannustusta ja tukea aina kun sitä tarvitsin.
Hanne tekee työtään sydämellä. Hän iloitsee aidosti muiden onnistumisista!
Uskon, että ilman tätä apua olisi minulla jäänyt valmistuminen kokematta. Sain kaiken mitä tarvitsin valmistuakseni hyvin arvosanoin.
Voin suositella Hannen apua kaikille, jotka tarvitsevat apua näyttöönsä tai ovat keskeyttäneet opintonsa ja haluavat ne päätökseen.
Iso kiitos tuoesta ja vielä isompi kiitos siitä, että mahdollistit sen, että voin kutsua itseäni nyt kosmetologiksi <3″
Pauliina Sulkava, kosmetologi, Ähtäri
Pauliina on  Kauneuskoulutus Baroquen ensimmäinen valmennettava. Pauliina jatkoi keskeytyneitä opintojaan Hannen johdolla toukokuussa 2016 ja valmistui hyvillä arvosanoilla kosmetologiksi keväällä 2017.
– – –
“Olet opettaja, jolla motivaatio työhönsä on kohdillaan. Kannustit ja innostit meitä aina uusiin asioihin.
Tapasi opettaa oli kiinnostava ja jaksoin keskittyä. Huolehdit, että jokainen varmasti osaa opettamasi asiat.
Kohtasit jokaisen oppilaasi yksilönä ja varmistit, että jokainen meistä ammattiin valmistuessaan, valmistuu hyvänä ammattilaisena.
Valehtelematta voin sanoa, että en ole koskaan tavannut niin motivoitunutta ja omasta alastaan innostunutta opettajaa! ❤️”
Karoliina Vehmaskangas. Kosmetologi / Kauneushoitola Hunajainen.
Hannelen  oppilaana Hämeen Kosmetologikoulussa 2015 – 2016.

Pia“Aikuisopiskelijana annan erityisen arvon Hannelen hyvin suunnittelemille kurssikokonaisuuksille. Annetut aikataulut pitivät ja opiskeluun käytetty aika oli todella tehokasta.

Hannelen vetämät koulutuspäivät muodostuvat vankasta teoriaosuudesta yhdistettynä tarkasti ohjattuun käytännön harjoitteluun. Hannele ohjaa jokaista opiskelijaa henkilökohtaisesti ja varmistaa jokaisen opiskelijan käden taidon kehittymisen.
Hannelen opetuksessa yhdistyvät loistavasti kauneudenhoitoalan asiantuntijuus, työelämälähtöisyys ja aito välittäminen jokaisesta opiskelijasta.”
Pia Väisänen. Kosmetologi, osastopäällikkö / K Citymarket Pirkkala.
Hannelen oppilaana Kosmetologikoulu Hymyssä 2016
“Hannele on opettajista parhain, eikä vain kosmetologiopinnoissa, vaan myös muilla elämän osa-alueilla.
Hänen osaamisensa ja ymmärryksensä asioita on valtavan laajaa ja Elinahänen sisäinen palonsa kauneudenhoitoalaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on näkyvää ja tuntuvaa. Hän selkeästi kuuntelee sydämen ääntään ja toimii sen mukaan.
Hänellä on selkeä visio asioista.  Oikeudenmukaisena ja aitona ihmisenä hän ohjaa opiskelijaa eteenpäin ja kuuntelee niin pienet kuin suuretkin murheet ja auttaa löytämään niihin ratkaisun.
Hannele pitää aina lupauksensa. Jos hän sanoo jonkin tapahtuvan,  niin se myös pitää. Hannele on sydämellinen ja esimerkillinen johtaja ja opettaja, joka osaa perustella asiansa ja jonka kanssa “uskaltaa” olla eri mieltä.
Suosittelen sydämestäni mitä tahansa Hannelen tarjoamaa koulutusta, sillä saat aina moninkertaisesti enemmän kuin mistä maksat.”
Elina Leppänen. Kosmetologi.
Hannelen oppilaana Kosmetologikoulu Hymyssä 2016.
“SRwferenssiait meille aikaan koulun historian parhaan keskiarvon.”
“Asiantunteva, sydämellinen, ystävällinen.”
“Lämmin kannustaja.”
“Välität aidosti.”
“Määrätietoinen.”
“Paras laulaja.”
RUBIINIT-ryhmä / Hämeen Kosmetologikoulu 2015 – 2016