Mitä sinä toivot ihollesi?

Baroque_kk_logo

 

Alkuvuosi on ollut meillä  Baroquessa vauhdikas. Remontti on pientä viimeistelyä vaille valmis ja uudet opiskelijamme Kati ja Reetta ovat “asettuneet taloksi”. Nenna, Anne ja Marika jatkavat tuttuun tapaan hoitamistasi vielä tämän vuoden ajan. Veera suoritti viimeiset harjoittelunsa meillä tammikuussa ja on nyt valmistunut kosmetologiksi. Onnea Veera!

Tässä blogipäivityksessä esittelemme ajankohtaan sopivia hoitoja, jotka olemme ideoineet yhdessä opiskelijoidemme kanssa heidän oppimistaan edistääksemme – sinun ihosi parhaaksi. Tästä  löytyy taas varmasti “jokaiselle jotakin”!

Talvi

TALVI-IHON KASVOHOITO

Metsässä samoileminen on rentouttavaa puuhaa kesät talvet <3 Siellä syntyvät usein myös vastuuvalmentajamme ideat ja ajatukset. Tammikuun kirpakat pakkaset innoittivat kehittämään Talvi-ihon kasvohoidon.

Tätä hoitoa sinulle tekevät uudet opiskelijamme Kati ja Reetta.

Hoito sisältää: Ihoanalyysi, pintapuhdistus, hieronta (30 min) ja kosteuttava kasvonaamio.

Varaa aika talvi-ihon kasvohoitoon täältä!

Aurinkoloma

AURINKOON VALMISTAVA KASVOHOITO

Suuntaatko talvilomallasi aurinkomatkalle? Tämä on sinulle!

Aurinko ja iho -kurssillamme opiskelijamme saivat tuhdin tietopaketin UV-säteilystä ja sen vaikutuksesta ihoon. Aurinko oikein nautittuna on ystävämme <3 Sitä viestiä haluamme myös sinulle jakaa!

Kurssilla opiskelimme myös kuinka hoitaa talvi-ihoa (ohuempi kuin kesällä) ja “valmistaa” asiakkaan iho auringossa oleilua varten.

Aurinkoon valmistava kasvohoito sisältää: ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, todella lempeän kuorinnan, hieronnan ja erikoisnaamion, joka sisältää korkean määrän C-vitamiinia. Näin Sinä ja ihosi olette valmiit nauttimaan auringosta. 75 min / 35 €

Varaa aika aurinkoon valmistavaan kasvohoitoon täältä!

Iloista ihonhoitoa

Kuva: Ninni Lahti

KIRKKAUTTA, KOSTEUTTA VAI KIINTEYTTÄ?

Ultraääni on todellinen hoitotulosten tehostaja. Ultraäänen avulla ihoa voidaan syväpuhdistaa, kosteuttaa ja kiinteyttää.

Mitä sinä toivot ihollesi? Ultraääni-laitehoito 35 € / 60 min. Helmikuussa ultraääni-laitehoidon yhteydessä lahjaksi ampulli (tehoainetiiviste) ja erikoisnaamio. Edun arvo 15 euroa.

Tämä laitekasvohoitokampanja on kehitetty opiskelijamme Annen toivomuksesta. Hän haluaa vahvistaa erityisesti laitekasvohoitojen osaamistaan. Myös Marikalle ja Nennalle voi varata ajan näihin hoitoihin.

Varaa aika ultraäänikasvohoitoon täältä!

Appelsiini

AROMAHIERONTA AUTTAA JAKSAMAAN!

Ekäise kevätväsymys – tule aromahierontaan!

Aromahieronta hemmottelee ihoa, kehoa ja mieltä. Hoidossa käytettävät eteeriset öljyseokset valitaan asiakkaan hoitotoiveen mukaisesti: virkistävä, rentouttava, turvotusta vähentävä, lihasjännittymiä laukaiseva… vaihtoehtoja on paljon.

Tässä hieronnassa koko keho hierotaan päästä varpaisiin lempeillä sivelyillä, paineluilla ja “pumppauksilla”. Hoidon jälkeen hyvä olo jatkuu koko olemuksessa pitkäkestoisesti.

Kevätväsymyksen ehkäisemiseen suosittelemme öljyseosta, jossa on greippiä, todellista iloöljyä!

Helmikuussa yhdistelmähoito aromahieronta + kirkastava kasvohoito 50 euroa (norm. 65 €)

Varaa aika aroma-yhdistelmähoitoon täältä!

Herkut

KAIKKI HERKUT KERRALLA?

Onko aika sinun haasteesi? Tuntuuko sinusta, että et ehdi tulla usein hoitoihin? Onko sinun vaikea valita mihin hoitoon tulisit?

“EI KAHTA ILMAN KOLMATTA” -yhdistelmähoitomme on sinua varten. Tämä yhdistelmähoito sisältää:

Baroque Individual -kasvohoidon (75 min.)

Baroque Classic -jalkahoidon (75 min.)

Parafiinihoidon käsille (toisen hoidon yhteydessä n. 30 min)

Tämä yhdistelmähoito toteutetaan 2 – 3 opiskelijan yhteistyönä, hieman varaustilanteestamme riippuen.  Näin kokonaisaika hoidolle on  n. 2 tuntia.

Meillä enemmän on vähemmän. Veloitamme tästä yhdistelmähoidosta helmikuussa 60 euroa. (Norm. 83 euroa)

Varaa aika “Ei kahta ilman kolmatta” -yhdistelmähoitoon täältä!

Olet lämpimästi tervetullut hemmoteltavaksemme ja hoidettavaksemme!

Hannele Aallos

Kauneuskoulutus Baroquen vastuuvalmentaja, SKY-CIDESCO -kosmetologi (EAT)

 

P.S. Koulutuspalveluihimme pääset tutustumaan täältä!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *